fcb.portal.reset.password

Pau Vilanova i Josep M. Barnils, en el dinar entre aficions

Un Barça – Madrid no només es juga al camp de futbol. Hi ha moltes activitats que envolten aquests actes futbolístics de nivell mundial, i una d’aquestes és el tradicional dinar entre aficions, amb presència dels delegats de l’AFEPE. L’escenari no podia ser millor: al costat del mar, al Restaurant del Reial Club Marítim de Barcelona.

El directiu en cap de la Comissió Social, Pau Vilanova i Josep M. Barnils, directiu de la Comissió Social de l'Àmbit Internacional, han assistit al dinar en representació del Club. L’exjugador Julio Alberto Moreno tampoc s’ha volgut perdre aquest esdeveniment. En un acte en què, com és habitual, s’ha mostrat una sana rivalitat, José Luis Sánchez, director de l’Àrea Social, ha estat el màxim representant del Reial Madrid.

Les penyes, exemple del joc net

A part dels representants d’ambdós clubs, també hi han assistit diversos representants de penyes barcelonistes i madridistes. Alejandro Lora, president de la Federació de Penyes del R. Madrid a Madrid, i Edmundo Bazo, delegat del Consell Consltiu de Penyes per Madrid, així com també el portaveu del Consell Consultiu Antoni Guil, entre d’altres, han representat les aficions de cada equip.

Els pronòstics sobre el partit han estat els protagonistes entre els assistents, una altra activitat tradicional quan es juguen aquest tipus de partits.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();