fcb.portal.reset.password

Jordi Cardoner i Casaus

Barcelona, juliol del 2012

 

Benvolgut president,

Benvolguda presidenta,

A les portes d’un nou inici de temporada, que esperem que sigui engrescadora i continuï plena d’èxits, tenim la satisfacció de dirigir-nos un cop més a tots vosaltres per informar-vos dels actes previstos per a les penyes a l’entorn de la celebració de la 47a edició del Trofeu Joan Gamper.

Enguany, els dies 18, 19 i 20 d’agost portarem a terme el tradicional Congrés Mundial de Penyes, en la seva 33a edició, la XXXV Trobada Mundial de Penyes i la 7a edició del Torneig de Futbol 7, tres dels esdeveniments més rellevants del món penyístic, acompanyats d’una setmana molt intensa a nivell futbolístic amb 3 partits d’alt nivell en joc al Camp Nou.

Per aquest motiu us volem animar a gaudir de les dates en les quals les penyes teniu el protagonisme i l’oportunitat de participar d’un ampli reguitzell d’activitats esportives, culturals i socials en el marc de la Gran Festa del Gamper.

Enguany i com ja és tradició, les penyes que assistiu al Congrés podreu sol·licitar les quatre invitacions per assistir al Gamper. Així mateix, i tal com ja es va fer la temporada passada, celebrarem el Congrés en dues jornades, en les quals es farà un repàs de la feina feta i on es presentaran i es posaran a debat els projectes del moviment de penyes per a la nova temporada.

Per la importància de tot plegat, ens agradaria comptar amb la vostra presència en aquestes jornades tan entranyables. De ben segur que la vostra participació, un cop més, farà d’aquests dies una de les dates que caldrà recordar en el calendari barcelonista.

Rebeu una cordial salutació.

 

JORDI CARDONER I CASAUS                       PAU VILANOVA I VILA-ABADAL
VICEPRESIDENT FC BARCELONA             DIRECTIU EN CAP DE LA COMISSIÓ SOCIAL

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();