fcb.portal.reset.password

Torneig de Golf de Penyes Barcelonistes. Foto: APBO

Aquest 23 de març, Can Cuyàs acollirà un any més el Torneig de Golf de Penyes Barcelonistes, que enguany arriba a la seva tercera edició. Les inscripcions estan obertes fins al 20 de març, amb un preu de 30€ que cal abonar en retirar la targeta de joc.

Hi haurà premis per a les divereses categories, obsequis per a tots els participants, i, a més, un aperitiu al final de l’activitat.

Clínic d’iniciació al golf

Paral·lelament, els menys experts en la matèria també podran iniciar-se en aquest esport, ja que l’APBO ha organitzat un clínic, que impartiran els professionals de Can Cuyàs. El preu de la inscripció és de 25€, a liquidar abans de l’activitat, i inclou també el gran aperitiu final.

El pàdel, la novetat

Aquesta edició inclourà el I Clínic d’Iniciació al Pàdel de Penyes del Barça, a les mateixes instal·lacions. Els participants també podran gaudir de l’aperitiu final. El preu de la inscripció és de 25€ i inclou tot el material necessari per practicar aquest esport (pales i boles d’entrenament).

Inscripcions

Les inscripcions per a qualsevol de les activitats es poden fer per telèfon, al 645.226.385, o bé per correu electrònic a jgmonturiol@telefonica.net. La data límit és el proper 20 de març.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();