fcb.portal.reset.password

II Diada Soci Solidari

El 28 de novembre se celebrarà la II Diada del Soci Solidari, coincidint amb el partit de Copa Barça-Alabès. Aquesta iniciativa insta els socis amb abonament a cedir el seu seient lliure de manera gratuïta.

D’aquesta manera, el Club té la possibilitat de posar a disposició dels col·lectius més desafavorits aquelles localitats que els socis hagin alliberat de forma gratuïta. Totes aquelles entitats que es vulguin beneficiar de la Diada del Soci Solidari poden efectuar la seva petició d’entrades a l’Oficina d’Atenció al Barcelonista, que s’assignaran en funció de la disponibilitat.

Les penyes també hi participen

Un dels col·lectius que hi pot participar per partida doble és el de les penyes barcelonistes. Així, poden ser partícips de la Diada del Soci Solidari tan alliberant les seves localitats de manera desinteressada com sol·licitant entrades per a alguna entitat de caràcter solidari a l’Oficina d’Atenció a les Penyes.

El Club demana a les penyes que col·laborin amb aquesta acció de manera desinteressada, alliberant la localitat dels seus socis que disposin abonaments. Per altra banda, totes les penyes que ho desitgin també podran fer la seva sol·licitud d’entrades per a una entitat de la seva població enviant un correu electrònic a penyes@fcbarcelona.cat. El Departament de Penyes confirmarà el nombre d’entrades segons la disponibilitat.

Un any més, dibuixarem entre tots un somriure als més desafavorits, que podran gaudir d’una nit única a l’Estadi. Participar en accions com aquesta també és fer Barça, més que un club, també en l’àmbit social.

Tornar a dalt