fcb.portal.reset.password

Un instant d'un dels partits / FOTO: ÀLEX CAPARRÓS - FCB

Finalitza al Miniestadi una nova edició del Torneig de Penyes del FC Barcelona. La fase final, en què participaven equips de les categories Benjamí, Infantil i Aleví, s’ha tancat amb les victòries de la PB Vallirana, la PB Cinc Copes, la PB Catalonia A, la PB Anguera B, la PB del Prat Blaugrana i la PB de Sant Vicenç dels Horts.

En categoria benjamí la victòria se l’ha endut, per una banda, la PB Barceloneta, després de derrotar amb facilitat la PB Vallirana per 0 a 7 al Miniestadi. D’altra banda, la següent final l’han disputat la PB Cinc Copes i la PB Catalonia, amb victòria final per als primers en un partit molt igualat i que s’ha resolt amb un ajustat 3-2. D’entre aquestes dues finals l'organització ha escollit Aleix Multó, jugador del Vallirana, com l’MVP, i s'ha convertit, així, en el jugador més valuós de la fase final del torneig.

Pel que fa a la categoria infantil, la PB Catalonia A i la PB Collblanc-Sants A han disputat un interessant partit que s’han acabat enduent els jugadors de la PB Catalonia. El resultat final: 4 a 1. El millor jugador del partit ha estat Alejandro Salamanca, de l’equip guanyador. L’altra final l’han jugat la PB Anguera B i la PB Cinc Copes, amb victòria final per 4 a 1 favorable a l’Anguera. En aquest partit, el jugador més valuós ha estat Jordi Figueres, de la PB Anguera B.

La categoria aleví ha posat el punt i final a la jornada amb els enfrontaments entre la PB del Prat Blaugrana i el Cinc Copes A i entre la PB de Sant Vicenç dels Horts i la PB Ramon Llorens. En el primer compromís la PB del Prat Blaugrana s’ha emportat la victòria (6-2), i en el segon la PB de Sant Vicenç dels Horts ha estat molt superior al seu rival (7-3). L’MVP de la categoria ha estat Carlos Mateo, jugador de la PB de Sant Vicenç dels Horts.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();