fcb.portal.reset.password

Els campions de la final del Torneig de Penyes blaugranes /FOTO: ÀLEX CAPARRÓS-FCB

El Torneig de Penyes Blaugranes ha arribat a la seva fi. Després de dos dies de futbol intens, la setena edició de la competició ha deixat un acontentament generalitzat en els equips participants. Un èxit que s’afegeix a l’elevada participació de joves en les categories d’aleví i benjamí. La Penya Blaugrana Tàrrega, de la categoria benjamí, i l’Alzira i Comarca, de l’aleví, han estat els campions del Torneig. Però aquests no han estat els únics equips guardonats. El Caracas blaugrana, juntament amb el campió aleví, també han aconseguit el Trofeu Josep Maria Profitós al joc net.

Guanyadors

De la categoria benjamí, l’equip vencedor ha estat la Penya Tàrrega, seguit per la Gran Peña Badajoz i els Peloteros, que han aconseguit la segona i tercera plaça, respectivament. Pel que fa a la categoria aleví, el conjunt Alzira i Comarca -tot un clàssic en les finals dels Torneigs de Penyes blaugranes- ha aconseguit la victòria. Malena ha estat el segon classificat i Caracas el tercer.

Els vencedors de cada categoria han aconseguit entrades per al partit d’aquest diumenge contra la Reial Societat, gentilesa de Qatar Foundation. A l’entrega de premis han assistit el vicepresident de l’Àrea Social del FC Barcelona, Jordi Cardoner i Casaus; el directiu de la Comissió Social i responsable de les penyes a l’estranger, Josep Maria Barnils; els membres de la Comissió Social Jordi Duran i Xavier Ilincheta; i el director del Torneig de Penyes blaugranes, l’exjugador Julio Alberto.

Trofeu Josep Maria Profitós

La principal novetat d’aquesta setena edició han estat les targetes ‘fair-play’. L’equip que més cartolines de joc net acumulava s’emportava el Trofeu Josep Maria Profitós. L’Alzira i Comarques, en la categoria aleví, i el Caracas blaugrana, en la categoria benjamí, han estat els guanyadors d’aquesta nova modalitat, que pretén fomentar els valors del Barça al terreny de joc.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();