fcb.portal.reset.password

Pau Vilanova, en el transcurs dels actes de la trobada de Penyes de Castella i Lleó

La penya barcelonista de Villabalter va celebrar els actes centrals del 25è aniversari aquest cap de setmana. Dissabte, en un dia atapeït i ple d’actes, l’ajuntament de la població va rebre al migdia la visita de Pau Vilanova, directiu en cap de la Comissió Social, o del Lobo Carrasco, exjugador blaugrana, entre d’altres. La visita a l’Ajuntament, la signatura del llibre del consistori, un col·loqui i el pregó a càrrec de Carrasco, van culminar un matí plenament blaugrana.

300 assistents

Posteriorment va arribar l’hora de dinar i gairebé 300 persones es van aplegar per gaudir d’una jornada festiva. Ja a la tarda, va tenir lloc la inauguració de la seu social de la penya Villabalter i es va fer una degustació de productes típics de la zona així com la presentació del Cava 25 Aniversari Penya Barcelonista de Villabalter. Per acabar la jornada, es va celebrar la tretzena trobada de Penyes del Futbol Club Barcelona de Castella i Lleó, i el sopar de gala.

El FC Barcelona, a més, va lliurar una samarreta del Barça signada per tots els jugadors de la primera plantilla a Adrián, un jove de sis anys que té la síndrome de Richard Collins, una malaltia degenerativa.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();