Es descobreixen els últims escuts de l’any

Es descobreixen els últims escuts de l’any

Carme i Lleó de Dues Cues, protagonistes de la prèvia a la golejada

Aquest diumenge al vespre, dues penyes van ser les protagonistes de la prèvia al partit que enfrontava el FC Barcelona amb l’Atlético de Madrid. Eren els últims escuts del 2012, i no podia ser millor ocasió, amb el segon classificat com a visitant al Camp Nou.

La Penya Blaugrana de Carme va ser la primera. La Rampa Sud de Lateral és on està situat el seu emblema. Joan Carles Còdol, president de la penya, i el directiu de la Comissió de Penyes, Xavier Ilincheta, van ser els encarregats de fer córrer la cortina. També els va acompanyar, Jordi Abellán, delegat del Consell Consultiu de Penyes per Anoia, Penedès i Garraf.

La segona va ser la Penya Barcelonista Lleó de Dues Cues, de la República Txeca. Uns trenta penyistes van desplaçar-se des de Celadna per veure el partit, i com des d’ara endavant, la seva penya donava suport a l’equip en tots els partits a l’Estadi. De nou Xavier Ilincheta i Valdemar Adamis, president de la penya, van fer els honors, juntament amb el delegat del Consell Consultiu de Penyes pel Món, Antonio Freire.

La festa es va arrodonir amb una golejada en què els de Vilanova van eixamplar l’escletxa de punts amb els perseguidors, i Messi va engrandir el seu rècord personal.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut