fcb.portal.reset.password

 

A finals d’aquesta temporada el Club ha estrenat la versió en xinès de la seva web oficial. Amb una estratègia clara d’expansió internacional, el FC Barcelona pretén arribar a tots els seguidors que hi ha al planeta. Malgrat tot, arribar als culés de la part més llunyana d’Àsia no és només un pla a nivell comunicatiu. L’expansió social també és una prioritat del Club.

La finalitat del projecte Penyes Segle XXI és la d’elevar la marca penya. El mitjà és el de créixer no només en quantitat sinó també en qualitat. D’aquesta manera, les penyes han de tenir un mínim de penyistes i una seu social. Així, les penyes poden actuar a mode d’ambaixadores del FC Barcelona, per tal que qualsevol soci, penyista o aficionat pugui disposar d’un lloc en aquell poble o ciutat on es pugui sentir com a casa.

Créixer al món

L’Àrea Social, amb el seu vicepresident Jordi Cardoner i Casaus al capdavant, ha prioritzat que el moviment penyístic tingui un creixement substancial a nivell internacional. No en va, s’ha establert un full de ruta per tal que el nombre de penyes internacionals creixi paulatinament en un futur no molt llunyà.

Tradició culé a Àsia

La Xina ja compta actualment amb dues penyes oficials, la Penya Barcelonista “La Gran Muralla Xina”, a Pekín, i l’FCB Fan Club of Shanghai. Per tant, la seva implementació en dues ciutats clau del gegant asiàtic ja està en procés des de fa més de vint anys.

Això, afegit al projecte de penya existent a Hong Kong, entre d’altres, fa que el moviment va pel bon camí. A més, segons els estudis que disposa el FC Barcelona, Xina compta amb milions de seguidors del FC Barcelona, per la qual cosa s’ajunten tots els ingredients perquè el moviment sigui sòlid en tota la zona.

Japó ha estat tradicionalment un bastió blaugrana a l’altra punta de Barcelona, essent el segon país en número de socis, després d’Espanya. La Peña FC Barcelona Japan i la Penya Blaugrana Sol Naixent són els pioners del moviment a Japó.

Crear una penya

Durant aquesta temporada s’ha definit un nou procés per crear una penya, també a l’estranger. D’aquesta manera, s’adaptava la creació de la penya a la nova normativa, que fou aprovada en Junta Directiva a principis d’any.

Per conèixer el procés de creació d’una penya, i també descarregar-vos el formulari de sol·licitud, feu click aquí.

Tornar a dalt