fcb.portal.reset.password

El Consell Consultiu de Penyes s'ha reunit a l'Avantllotja Lateral de l'Estadi / FOTO: GERMÁN PARGA - FCB

Vista general de l'acte amb el Consell Consultiu de Penyes / FOTO: GERMÁN PARGA - FCB

El vicepresident Jordi Cardoner durant el Plenari de Penyes / FOTO: GERMÁN PARGA - FCB

El primer plenari del Consell Consultiu de Penyes del 2013 es va celebrar aquest dissabte al matí a l’Avantllotja Lateral de l’Estadi, en un acte en què va estar present el vicepresident Jordi Cardoner i Casaus i que va servir inicialment per repassar la feina feta fins ara. A la reunió també hi van assistir Pau Vilanova, directiu en cap de la Comissió Social, i Josep M. Barnils, directiu de la Comissió Social i responsable de les penyes internacionals, així com també el Síndic de les Penyes, Ramón Térmens. També va comptar amb l’assistència de la gran majoria dels delegats del Consell Consultiu de Penyes.

Després de la sessió plenària, els delegats van dinar a l’Auditori 1899, i a la tarda van visitar a les noves instal·lacions de l’Àrea Social del Club.

Cens de Penyes i reorganització en federacions

En el Plenari, les dues entitats van tractar principalment dos temes. En primer lloc, es va perfilar l’actualització del nou cens del penyista, que va començar al novembre i que totes les penyes hauran d’entregar abans de final de temporada, i que, tal com s’ha informat, es podrà fer a través de l’eina online disponible al web de Penyes. En segon lloc, es va aprovar la modificació de l'organització de Penyes, que passa d’estar formada per 35 zones a 30 federacions, amb l’objectiu que “cap Penya quedi sense representació a les reunions”, com va explicar Jordi Cardoner.

El vicepresident blaugrana també va voler remarcar la importància de les Penyes com a “element diferenciador del Club”, i ha afirmat que “el moviment penyístic i el Club, de la mà, han d’entendre que elevar la marca ‘Penya’ és un procés que s’ha d’anar treballant”. Cardoner, per acabar, va explicar que el Consell Consultiu de Penyes coneixeria aquella tarda les noves instal·lacions de l’Àrea Social i d’Atenció al Soci. “Les instal·lacions són fruit de la millora qualitativa dels nostres espais, sense perdre de vista la nostra història, per oferir un millor servei al nostre soci”, va concloure el vicepresident.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();