fcb.portal.reset.password

Penyes arriba a 100.000 fans a Facebook

El gener de l’any 2012, Penyes va entrar amb força a dues de les xarxes socials més populars: Facebook i Twitter. Des d’aleshores, el creixement ha estat progressiu, i ja s'ha arribat a cent mil fans a Facebook.

Cent mil barcelonistes han clicat “M’agrada” a la pàgina de Facebook de Penyes, la qual cosa mostra que el FC Barcelona desperta interès, també pel que fa al projecte social. El seguiment del moviment a través de Facebook continua creixent.

Un canal de comunicació del Club

El fet que Penyes entrés oficialment en les xarxes socials es va projectar amb una clara vocació de servei. D’aquesta manera, s’ha convertit en un canal més de comunicació oficial del Club. Tota la informació referent al moviment de penyes es pot trobar publicada en aquesta pàgina.

Seguir creixent

El moviment penyístic està més viu que mai. Les més de 1.500 penyes oficials han adoptat amb gran acceptació aquesta nova eina com a mitjà per estar al dia de l’actualitat.

Seguir creixent a les xarxes socials és un dels objectius marcats per millorar l’atenció, fer difusió del projecte penyístic com a Club pioner en aquest apartat i elevar la marca penya.

Jordi Cardoner felicita als penyistes

A través del seu compte de Twitter, Jordi Cardoner ha fet menció de la notícia, i ha felicitat els penyistes: “Una forta abraçada a tot el moviment penyísitic. Ja som més de 100.000 fans al Facebook!”. En el seu perfil de Facebook, a més, ha afegit estar "molt agraït a tot el moviment penyísitc per portar el Barça arreu del món". Podeu seguir el vicepresident del FC Barcelona a Twitter i Facebook.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();