fcb.portal.reset.password

L'acte de Penyes a Tánger / FOTO: Miguel Ruiz - FCB

L'acte de Penyes a Tànger / FOTO: Miguel Ruiz - FCB

Gran recepció de les Penyes Blaugrana del Marroc a l’expedició del FC Barcelona. L’acte ha començat amb unes paraules d’Inas Alami, filla del president de la penya de Tànger, que ha donat la benvinguda a la directiva culer i ha agraït la visita dels blaugrana per enfrontar-se al Raja Club Athletic.

Després d’aquest parlament, el vicepresident de l’Àrea Social, Jordi Cardoner, s’ha mostrat molt feliç per la gran rebuda en territori marroquí. “Veig cares de passió a uns colors i això no és fàcil des de la distància. Gràcies per fer-nos còmplices de la grandesa d’aquest Club”, ha dit el directiu barcelonista.

El moviment penyístic, clau

Jordi Cardoner també ha reconegut la gran funció social de les Penyes: “Sense vosaltres el barcelonisme no seria sostenible. Ara és fàcil ser del Barça perquè guanyem, però fa anys no ho era i teniu un gran mèrit. Ara tenim el millor club del món”.

Davant d’una cinquantena d’assistents, s’ha fet entrega d’unes banderoles del Barça signades per tots els jugadors de l’equip a les tres Penyes marroquines presents durant l’acte: la PB de Tetuan, de Tànger i de Mazagan.

També han encapçalat l’acte penyístic el vicepresident esportiu, Josep Maria Bartomeu, la directiva responsable de la Tresoreria del Club, Susana Monje, el directiu en cap de la Comissió Social, Pau Vilanova, el directiu de la Comissió Social i responsable de les penyes estrangeres, Josep Maria Barnils, i el president de la PB de Tànger, Hasan Chelman.

Respectuosos amb les creences i costums dels marroquins

Per últim, Jordi Cardoner ha agraït l’esforç dels amfitrions per rebre els directius culers. “Gràcies per fer possible aquesta trobada en família i gràcies també als que no han pogut venir, des del Club som respectuosos amb les vostres costums i sabem que el Ramadà ha estat la causa d’algunes absències. Visca Tànger, Visca el Barça”, ha acabat dient el directiu.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();