fcb.portal.reset.password

Un dels punts troncals del projecte Penyes Segle XXI és el de saber l’abast real del moviment de penyes. Per primer cop, els Estatuts del FC Barcelona reconeixen la figura del penyista com a part fonamental de la massa social de l’Entitat. És per això que és imprescindible saber l’abast real del moviment. Durant el XXXIIIè Congrés Mundial de Penyes es va aprovar el procés del cens dels penyistes, el calendari del qual ja ha quedat definit.

Primera fase, fins a final d’any

Les penyes podeu enviar el full Excel amb les dades dels vostres socis fins al dia 31 de desembre. Un cop omplert l’Excel, només cal fer-lo arribar a penyes@fcbarcelona.cat. Totes les penyes que facin arribar l’arxiu abans de la data indicada, tindran assegurada una entrada més per a una possible final, i dues invitacions per al Camp Nou Experience.

Si us falten dades d’alguns socis, podeu fer arribar al Club les dades de què disposeu, i fer un altre enviament durant la segona fase del procés d’entrega del cens del penyista.

Segona fase: fins al 28 de febrer

Durant els mesos de gener i febrer, les penyes encara podran enviar l’arxiu amb les dades dels penyistes, ja sigui com a primera càrrega inicial, o bé amb les dades restants d’aquelles penyes que ja hagin enviat les dades en la primera fase. A més, es podrà seguir introduïnt dades de forma individual a través de l’eina 'on-line' disponible per a penyes.

Aquelles penyes que no hagin facilitat el cens de penyistes abans del 28 de febrer quedaran fora del procés de repartiment d’entrades per a una hipotètica final. D’aquesta manera, en el cas que el primer equip arribés a una final, només es tindrien en compte aquelles penyes que hagin enviat el cens abans del 28 de febrer del 2013.

Última fase, a final de temporada

A més, les penyes que no hagin entregat el cens durant les dues primeres fases, ho podran fer fins a final de temporada, a través de l’eina 'on-line', tenint en compte les condicions exposades. Aquelles penyes que el dia 30 de juny no hagin realitzat el cens, passaran a l’estat de baixa temporal, quedant excloses també de la històrica primera edició del carnet del penyista, el qual tindrà molts avantatges per a tot el col·lectiu.

Aquest és un camí construït entre tots, i aprovat per les mateixes penyes. Un camí que farà història i que és un model pioner pel que fa als aspectes socials de qualsevol club esportiu.

Entregar el cens: un tràmit fàcil

Per fer la càrrega inicial dels vostres penyistes, des de finals de setembre les penyes teniu a la vostra disposició un arxiu Excel que cal complir i enviar a penyes@fcbarcelona.cat. Els camps marcats en blau són obligatoris (clau de la penya, nom, cognoms, data de naixement, sexe i DNI).

D’aquesta manera, el Club facilita la càrrega massiva inicial de dades a l’eina 'on-line' que serà l’aplicació des d’on podreu modificar les dades referents tant a la penya com als seus penyistes. Aquest programari ja està disponible, per la qual cosa també podeu introduir les dades dels vostres penyistes individualment a la web del Club.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();