fcb.portal.reset.password

Carles Vilarrubí, durant el Congrés. FOTO: ÀLEX CAPARRÓS-FCB.

En el marc de la política de convenis engegada per la Junta Directiva, el vicepresident de l’Àrea Institucional, Carles Vilarrubí, ha presentat en el Congrés de Penyes l’acord amb l’Institut Ramon Llull “per incrementar la visibilitat de Barcelona i de Catalunya al món”.

Vilarrubí ha explicat que el FC Barcelona i l’Institut “han constatat la coincidència d’interessos en la projecció exterior de la cultura catalana i la voluntat compartida de sumar esforços en aquest àmbit”. Segons ell, l’objectiu del conveni és “cercar la complementarietat en accions internacionals”.

D’aquesta manera, l’Institut Ramon Llull tindrà la possibilitat de connectar amb l’univers humà de les penyes, d’on poden sortir alumnes potencials per a les universitats on s’imparteix la llengua catalana.

Prestigi comú

L’acord també aportarà al Club la possibilitat de solemnitzar en l’àmbit acadèmic el seu compromís amb valors positius com la cultura i la catalanitat, l’accés al món universitari en centres de màxim nivell acadèmic, amb la càrrega de prestigi específic que això comporta, i la visualització en l’àmbit català del compromís del Barça amb la llengua i la cultura catalana.

En resum, amb el conveni, les dues parts podran assolir visibilitat fora de l’àmbit propi de cadascuna, i seran associades a valors positius i prestigiosos.

El millor equip i també el millor club

En el seu torn, Ramon Pont, vicepresident de la Fundació FC Barcelona, ha indicat: “Hi ha coses que són apassionants, i liderar la Fundació ho és. El Barça és esportivament el millor club del món, però, parlant amb la gent, t’adones que és l’entitat amb més valors”. I ha continuat dient: “El nostre objectiu ha de ser el de ser el millor equip i el millor club del món, i hi ha molta feina a fer”. El directiu ha exposat als penyistes els programes desenvolupats per la Fundació i els valors que intenta transmetre.

Tornar a dalt