fcb.portal.reset.password

Inauguració d'escut de la Kölscher FC Barcelona Fan Club

El dissabte va ser un dia especial per a cinc penyes d’arreu, en veure com el seu símbol distintiu quedava plasmat a la façana del Camp Nou. El del Celta va ser el primer partit de la temporada en què es va celebrar aquest acte tan entranyable del moviment.

La Penya Barcelonista El Paler, d’Alfarp, i la Penya Barcelonista Massanassa van ser les representants valencianes de la tarda. Vicent Escutià i Marc Alonso, presidents de les penyes respectivament, van liderar les expedicions. Daniel Casanovas i Griselda Soteras, directius de la Comissió de Penyes, van representar el Club en els actes.

D’altra banda, la Penya Blaugrana El Casal de Bellvei va inaugurar la seva placa a la Rampa Sud. Daniel Casanovas va ser l’encarregat de descobrir l’escut, juntament amb Xavier Mañé, president de la penya.

Dues penyes d’Alemanya

Sens dubte, les inauguracions més emotives van ser les de la Penya Azulgrana Frankfurt/Rhein-Main i les de la Kölscher FC Barcelona Fan Club. Les dues penyes alemanyes van coïncidir en triar el partit. Jordi Durà va fer els honors juntament amb Jesús Muñoz i Jordi Piñol, presidents de la penya de Frankfurt i de Colònia, respectivament. En total, més de 30 de penyistes es van desplaçar des d’Alemanya.

Més de 500 joves penyistes al camp

A més, el partit Barça – Celta va ser especial per a més de 500 penyistes menors de 14 anys. Onze penyes van poder gaudir de la promoció d’entrades a 1€ que el Club ofereix a aquest col·lectiu per a certs partits. Aquest partit va ser el primer de la temporada.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();