fcb.portal.reset.password

Torneig de Penyes Blaugranes, a la Ciutat Esportiva /FOTO: ÀLEX CAPARRÓS-FCB

Aquest dissabte ha començat el clàssic Torneig de Penyes blaugrana que se celebra any rere any quan arriba la disputa del Trofeu Joan Gamper. Un total de vint-i-dos equips, repartits en les categories d’aleví i benjamí, juguen el torneig als camps 8 i 9 de la Ciutat Esportiva de Sant Joan Despí. La final de les dues categories es disputarà aquest diumenge, a les 17 hores. L’equip guanyador serà convidat, per Qatar Foundation, al partit entre el Barça i la Reial Societat que tindrà lloc el mateix diumenge a les 21 hores.

Targetes ‘fair-play’, la novetat

El Torneig de Penyes d’aquest any presenta novetats respecte al d’edicions anteriors. El guanyador de la competició, així com el segon i el tercer classificat, rebran un trofeu. També el màxim golejador del Torneig i l’equip menys golejat seran guardonats. I la principal característica del setè torneig de penyes blaugranes és el Trofeu Josep Maria Profitós, que s’entregarà a l’equip que faci un joc més net. Els àrbitres comptaran amb innovadores targetes ‘fair-play’ que podran mostrar al llarg del partit.

En concret, uns 260 joves jugadors participen en aquest torneig, que s’emmarca dintre de la 35ena Trobada Mundial de Penyes. Entre els assistents, s’ha de destacar la presència de la Penya blaugrana de Caracas (Veneçuela) i d’alguns caçatalents del futbol formatiu.

Tornar a dalt