fcb.portal.reset.password

Celtic - Barça, el 7 de novembre a Glasgow

La 4a jornada de la fase de grups de la Lliga de Campions es presenta com a crucial per les aspiracions del FC Barcelona de classificar-se a vuitens de final. En un escenari immillorable, els de Tito Vilanova s’enfrontaran als de Glasgow, campions de la Premier Escocesa.

Sol·licituds via formulari

A partir del dimarts dia 9 d’octubre a les 10h i fins el dijous dia 11 a les 19h, totes les penyes podreu sol·licitar entrades per aquest partit mitjançant el formulari que hi haurà disponible al web. Es podran sol·licitar un màxim de 10 entrades, sense ser una assignació directa, i tenen un preu de 57€. Informem que, segons ha notificat el Celtic, algunes d’aquestes localitats tenen visibilitat restringida

A partir del dia 16 d’octubre, el Club comunicarà a les penyes sol·licitants l’assignació final de les entrades via correu electrònic.

Repartiment

Un cop tancat el procés, i si les sol·licituds superessin les entrades disponibles, seguint els criteris establerts per la comissió permanent d’entrades, i els coeficients aprovats, cada zona serà assignada amb una quantitat d’entrades. A partir d’aquí, els delegats del Consell Consultiu de Penyes efectuaran una proposta del repartiment corresponent de la seva zona.

[[BOTOVERMELL::Sol·licita++Entrades::https://taquilla.fcbarcelona.cat/cat/formceltic2012penyes.php::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();