fcb.portal.reset.password

Jordi Cardoner, vicepresident de l'Àrea Social del FC Barcelona / FOTO: ÀLEX CAPARRÓS - FCB

El vicepresident de l’Àrea Social del FC Barcelona Jordi Cardoner s’ha adreçat als membres de les penyes presents aquest matí al 33è Congrés Mundial de Penyes Barcelonistes, i els ha volgut felicitar per la bona feina feta durant aquest any, però sobretot pel consens que hi ha i que ha quedat plasmat en aquesta segona i última jornada.

Una bona prova d’això és que la ponència marc s’ha aprovat amb 206 vots a favor, 0 en contra i 5 en blanc i, d’aquesta manera, s’ha donat el vistiplau als punts presentats, treballats i debatuts durant la jornada de treball de diumenge. “La metodologia que hem utilitzat per prendre decisions, en aquest any de treball amb comissions mixtes i delegats del Consell Consultiu, ha estat fructuosa. Hem demostrat que el Barça està unit i que el moviment de penyes també ho està, i això per a mi és un honor i un orgull”. I ha afegit que aquest Congrés “és un exercici democràtic, sa, higiènic i transparent”. “El FC Barcelona és el millor club del món i un dels motius és perquè té el millor moviment penyístic. Som imbatibles i inqüestionables”.

Presentació de la nova seu social

La jornada també ha servit per presentar a les penyes la nova seu social, que s’ubicarà al Palau Blaugrana 2 i que està prevista que s’inauguri abans de finals d’any. Cardoner ha estat l’encarregat de fer-ho i d’informar-los que el nou espai centralitzarà l’OAB, l’OAP i l’OAE, així com la nova Sala París, entre d’altres. “Aquest serà el vostre espai, ja que està dedicat al soci i al penyista. Serà el punt de trobada perquè puguem gaudir del nostre club”.

725 actes durant la temporada

Pau Vilanova, directiu en cap de la Comissió Social del FC Barcelona, ha estat l’encarregat de fer el balanç de l’Àrea de Penyes durant la temporada passada. Entre els punts més destacats, ha ressaltat els més de 725 actes que s’han celebrat durant els 12 últims mesos, en què el Club ha assistit a 367.

Per la seva banda, José Maria Barnils, directiu de la Comissió Social d’Àmbit Internacional, ha apuntat que 35 penyes s’han donat d’alta i que ja hi ha 1.488 penyes arreu del món. A més, el FC Barcelona és el club de la Lliga amb més penyes fora d’Espanya. Josep Térmens, el síndic de Penyes, ha presentat el seu informe, i ha finalitzat el torn d’intervencions el portaveu del Consell Consultiu, Antoni Guil.

Regal a les penyes que fan 50 anys

El FC Barcelona, a través del president Sandro Rosell i el vicepresident Jordi Cardoner, ha entregat una televisió, gentilesa de SHARP, a les penyes de Sogorb i Mataró, que han complert el seu 50è aniversari durant la temporada 2011/12.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();