fcb.portal.reset.password

Trobada de Penyes del Maresme a Canet de Mar

Aquest diumenge, Canet de Mar estava de festa en ple mes d’octubre. La Penya Barcelonista de Canet de Mar acollia la Trobada de Penyes del Maresme, que enguany arribava a la seva vintena edició. Pilar Guinovart, directiva de l’Àrea Social, va assistir-hi en representació del FC Barcelona.

Rua i recepció a l’Ajuntament

Els actes van començar amb la clàssica concentració de penyes a la seu de la penya. Allà els estàndards van ser beneïts per la Mare de Déu de la Misericòrdia, patrona del Maresme. Tot seguit, els estàndards van desfilar pels carrers de Canet fins a arribar a la Casa Consistorial.

Allà Jesús Marín, alcalde de Canet de Mar, va rebre Pilar Guinovart. La sala d’actes estava plena, amb representants de totes les penyes de la zona. A més, Manel Flores, delegat del Consell Consultiu de Penyes pel Maresme, tampoc es va perdre la festa.

Guinovart també va signar el llibre d’honor de la població i, tot seguit, les penyes assistents van rebre el record tradicional commemoratiu de la trobada, tant per part del Club, com per part de la penya organitzadora a mans del seu president, Miquel Edo.

Dinar de celebració

L’envelat de Vil·la Flora va acollir el dinar de celebració, en què hi van participar dos-cents penyistes. L’ambient distès i festiu va fer que fos una vetllada d’allò més agradable.

Durant el dinar es va destacar que el Maresme és pioner a agrupar i organitzar les penyes, tal com marca avui dia el projecte Penyes Segle XXI, així com també el fet d’organitzar autocars cap al Camp Nou.

Per la seva banda, Pilar Guinovart va destacar la labor social del FC Barcelona. Va remarcar que projectes i accions com obrir l’Oficina d’Atenció Especialitzada o el programa ‘T’Acompanyem’ també estan oberts a penyistes que ho necessitin.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();