fcb.portal.reset.password

Pau Vilanova a la V Nit de l'APBO. Foto: A. Pérez

Actuació castellera a la V Nit de l'APBO. Foto: A. Pérez

Pau Vilanova, Esteller i Galilea amb els delegats del Consell Consultiu de Penyes. Foto: A. Pérez

Com és habitual, a finals de novembre se celebra la tradicional nit de l’Agrupació de Penyes de Barcelona Oriental. El restaurant Can Cortada de Barcelona va ser l’escenari d’una gran nit barcelonista, protagonitzada per la majoria de les penyes que formen l’agrupació.

Col·loqui i actuació castellera

El vespre va començar amb un col·loqui, per escalfar motors, en el qual es van discutir diversos temes referents a l’actualitat blaugrana. Diversos periodistes de la premsa esportiva van liderar la xerrada, deixant palès que el barcelonisme està més viu que mai.

Abans del sopar, els Castellers de Barcelona, com a integrants també de la Penya Blaugrana Castellers de Barcelona, van aixecar un pilar abanderat amb la bandera blaugrana. D’aquesta manera, quedava inaugurada oficialment la V Nit de l’Agrupació de Penyes, a la qual també van assistir diversos delegats del Consell Consultiu de Penyes.

Galilea i Esteller, estrelles de la nit

Sens dubte, uns dels més aclamats de la nit van ser Roger Esteller i José Luis Galilea. Durant tota la nit, els dos carismàtics exjugadors de bàsquet van estar amb els penyistes, que no obliden els anys que van estar al Club, i els títols assolits.

Sopar de celebració

Als actes hi va ser present Pau Vilanova, directiu en cap de la Comissió Social. El sopar, amb una assistència de gairebé 100 comensals, va ser tot un èxit, on es va demostrar que el moviment penyístic està més viu que mai, també a la Ciutat Comtal.

L’APBO amb el futbol femení

Les dones van ser les protagonistes de la festa. Un a bona prova d’això és la placa commemorativa que l’Agrupació va donar a Ana María Escribano, capitana de les campiones de la Superlliga. Les penyes són conscients que el FC Barcelona no només es juga al Camp Nou, i dóna suport a la resta d’equips i seccions incondicionalment.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();