fcb.portal.reset.password

Jordi Cardoner, a la celebració del 60è Aniversari de la PSB Castellar del Vallès /FOTO: MIGUEL RUIZ-FCB

L’any 1952 es va crear la Penya Solera Barcelonista Castellar del Vallès, la penya més antiga de les existents en l’actualitat segons els registres del FC Barcelona. Aquest diumenge s’ha commemorat el seu 60è aniversari a la localitat de Castellar del Vallès, amb l’assistència del vicepresident de l’Àrea Social del FC Barcelona, Jordi Cardoner i Casaus; el directiu en cap de la comissió social, Pau Vilanova; i l’exjugador del FC Barcelona, Joan Torrent. L’acte ha coincidit amb la XXIII Trobada Comarcal de Penyes Barcelonistes del Vallès Occidental i Oriental, que ha reunit a 19 penyes de les comarques.

Signatura al llibre d’honor

A les 12 hores, Cardoner ha estat rebut a l’Ajuntament de Castellar del Vallès per Ignasi Giménez, l’alcalde de la ciutat; Antoni Guil, Delegat del Consell Consultiu de Penyes del Vallès Oriental; Joan Giménez, Delegat del Consell Consultiu de Penyes del Vallès Occidental; i Antoni Falcó, president de la PSB Castellar del Vallès. Allà, el vicepresident blaugrana ha signat el Llibre d’Honor de la localitat.

Posteriorment, s’han realitzat els habituals parlaments als jardins de l’Ajuntament. Jordi Cardoner ha felicitat la PSB Castellar del Vallès i ha expressat que penyes com aquestes, “no només contribueixen a fer gran el FC Barcelona sinó a fer país i a explicar el que representa ser del Barça i ser català”. Un cop finalitzats, s’han representat el ball de plaça i el ball de bastons tradicionals catalans. Apuntar també la presència de Joan Casals, l’Avi del Barça, en els actes de la jornada.

Dinar commemoratiu

La comitiva del FC Barcelona s’ha traslladat en cotxe fins a la seu social de la Penya Barcelonista Castellar del Vallès. El president de l’entitat, Antoni Falcó, s’ha mostrat molt orgullós de tenir una seu social pròpia on van tenir el plaer de rebre Nicolaus Casaus i Joan Gaspar durant la celebració de les noces d’or.

Després d’una breu visita, els penyistes s’han traslladat al dinar commemoratiu de la XXIII Trobada Comarcal de Penyes Barcelonistes del Vallès Occidental i Oriental, en el que cada penya assistent ha rebut una placa commemorativa del Club. A l’àpat hi han assistit unes 120 persones, provinents de 19 penyes diferents, i ha regnat un ambient festiu i alegre.

Paper de les penyes durant la pretemporada

Jordi Cardoner ha tingut present les penyes barcelonistes que tenen seu als països on el Barça es desplaçarà per jugar els partits de pretemporada. “És una oportunitat de poder tenir a casa seva l’equip. Arrel d’aquestes grans festes, tenim la dificultat d’aconseguir entrades i butaques, perquè són moltes les peticions que se’n fan des del seu territori”, ha explicat el vicepresident de l’Àrea Social del FC Barcelona, que s’ha compromès a intentar que “el màxim nombre de persones de fora puguin gaudir del nostre equip”.

Tornar a dalt