fcb.portal.reset.password

Jordi Cardoner a la Trobada de Penyes del Baix Ebre, Montsià i Baix Maestrat

El diumenge 15 d’abril era un dia especial per a les penyes del Baix Ebre, el Montsià i el Baix Maestrat, ja que se celebrava la XIII Trobada de Penyes de les Terres de l’Ebre. L’acte s’ha iniciat a les 10.30 del matí amb la recepció que ha dut a terme el directiu de la Comissió Social del FC Barcelona, Enric Tombas, a l’Ajuntament de Camarles.

Cercavila i benvinguda

La celebració, que ha estat plena d’activitats al llarg del matí, ha continuat al casal del poble de Lligallos del Gànguil, i després s’ha fet una cercavila fins al local social de la penya que organitzava la trobada, la PB dels Lligallos, que inaugurava el seu establiment amb aquest acte. Aquesta cercavila ha continuat fins a la Plaça Catalunya del poble, on s’ha dut a terme la recepció de les penyes assistents. La benvinguda s’ha iniciat amb els parlaments de Jordi Cardoner, vicepresident de l’Àrea Social del FC Barcelona; Joan Guart, president de la PB dels Lligallos, i Joan Curto, alcalde de la localitat, i s’ha completat amb l’entrega del corbatí de la trobada a cadascuna de les 25 penyes que han participat en la celebració.

L’acte ha continuat amb la sortida i desfilada d’estendards fins a la parròquia, on s’ha fet una ofrena floral. Després de l’entrega de flors, s’ha començat l’acte oficial de la XIII Trobada de Penyes amb el dinar al restaurant Pla d’en Roca, on han participat totes les penyes i 220 convidats. Durant el dinar, s’han entregat records de la Trobada a les 25 penyes assistents i als representants del FC Barcelona, i després han tingut lloc els parlaments, que han anat a càrrec de Joan Guart, de Ramon Fibla, delegat del Consell Consultiu de les Terres de l’Ebre, de Joan Curto i de Jordi Cardoner.

“Elevar la marca Penya”

El vicepresident del Barça ha destacat “la feina que s’està portant a terme a les Terres de l’Ebre”, i ha afegit que “necessitem penyes joves com aquesta –fent referència a la PB dels Lligallos‒ per elevar la marca Penya”.

La XIII Trobada ha finalitzat amb una rondalla, típica de la comarca, en la qual s’ha dedicat un tros de la cançó a cadascun dels personatges destacats del dinar, entre ells Jordi Cardoner.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();