fcb.portal.reset.password

Bayer Leverkusen - FC Barcelona

Després de l'aturada de la Lliga de Campions durant el mes de gener, la màxima competició continental tornarà a l'activitat a partir d'aquest febrer amb l'eliminatòria corresponent als vuitens de final en la que el FC Barcelona s'enfrontarà al Bayer Leverkusen.

Divendres 20 de gener, a partir de les 10h

Des del divendres 20 de gener, a les 10 hores, i fins al dimarts 24, a les 19 hores, estarà obert el procés de sol·licitud d'entrades per al partit d'anada (dimarts 14 de febrer a les 20.45 hores, a Leverkusen).

Unes 300 entrades per a les penyes

Com ja és habitual, el club posa a disposició dels socis i penyes el 85% de les entrades disponibles pel partit. El 20% d'aquestes entrades es destinaran a les Penyes. Per tant, es vendran 304 entrades a penyes.

Entrades a 20 euros

Per sol·licitar entrades per al partit del BayArena, caldrà fer-ho a través d'un formulari disponible a la secció de penyes al lloc web www.fcbarcelona.cat. Cada penya podrà fer una única sol.licitud d'un màxim de 4 entrades, sense tractar-se d'una assignació directa. Caldrà indicar el nom, credencial i clau de la penya, el codi de zona a la qual pertany, així com també facilitar un número de targeta bancària.

Cliqueu AQUÍ per entrar al formulari.

El repartiment, en funció de les sol·licituds rebudes

El dia 27 de gener, el Club procedirà a efectuar el repartiment d'entrades, que anirà segons el nombre de peticions rebudes i d'acord amb el coeficient aprovat pel Consell Consultiu, i assignat a cada una de les 35 zones. Un cop aquest estigui realitzat, es procedirà a comunicar, via correu electrònic, el número assignat d'entrades a cada penya.

Tots els detalls del procediment de recollida es facilitaran en el moment d'enviar el correu electrònic d'assignació d'entrades.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();