fcb.portal.reset.password

Inauguració d'escut de la PB Atalaya de Torrijos

La Rampa Nord de l’Estadi va acollir una bona part de l’activitat penyística que es va dur a terme en la prèvia del partit de dissabte. Tres penyes de Catalunya, quatre de la resta de l’Estat i una dels Estats Units van començar la Setmana Santa donant força al seu equip, i deixant la seva petjada a l’Estadi.

La Peña Barcelonista Villa del Río va portar una nombrosa delegació per veure com la seva empremta quedava al Gol Nord. Daniel Casanovas, directiu de la Comissió de Penyes, i Carmelo Caro, president de la penya, van fer els honors.

A la mateixa columna fou la Penya Barcelonista de Washington DC qui també va descobrir la seva placa, i que va rebre el suport del seu delegat del Consell Consultiu, Toni Freire, en aquest dia tan especial. Jordi Durà, directiu de la Comissió de Penyes, i Aaron Plantenberg, vicepresident de la penya van fer córrer la cortina blaugrana. L’última penya de la zona va ser la Penya Barcelonista Coll de Nargó, on Daniel Sala, directiu de la Comissió de Penyes, i Víctor Ribalta, president de la penya, van descobrir-ne el logotip.

També va ser un dia especial per a la Penya Barcelonista Vallbona d’Anoia. Meritxell Baqué, presidenta de la penya, i Xavier Ilincheta, també de la Comissió de Penyes, van ser els encarregats de descobrir el logotip de la penya, juntament amb el delegat del Consell Consultiu Jordi Abellán.

La Peña Barcelonista Pedrito, de Tenerife, també va escollir aquest clàssic de la Lliga per inaugurar el seu escut. Antonio Pascual, president de la penya, i Griselda Soteras, directiva de la Comissió de Penyes, van mostrar l’escut de la primera penya dedicada al jugador tinerfeny.

Tot seguit va ser el torn de la Penya Barça d’Artesa de Segre i Comarca. Daniel Sala, va ser l’encarregat de la inauguració oficial, juntament amb Josep Baró, president de la Penya.

Finalment, dues penyes de Castella–la Manxa van venir per a aquest partit. La Peña Barcelonista Atalaya de Torrijos i la Peña Azulgrana Villafranca de los Caballeros, les dues de la província de Toledo, van portar una àmplia representació, i van estar acompanyats pel seu delegat del Consell Consultiu, José Mayenco. Jordi Durà i Daniel Sala van fer les respectives inauguracions, juntament amb els presidents de les penyes, Javier Nombela i Román Gómez.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();