fcb.portal.reset.password

Jordi Cardoner, durant l'acte.

Jordi Cardoner, vicepresident de l’Àrea Social, i Pau Vilanova, el directiu en cap de la Comissió Social, van ser rebuts aquest dissabte davant l’Ajuntament de Seròs pel president de la penya barcelonista de la localitat, Xavier Baró, i per l’alcalde, Gabriel Pena. Abans de donar el tret de sortida a la Trobada, Cardoner va signar en el Llibre d’Honor de l’Ajuntament. I és que en aquest municipi de la comarca del Segrià se celebrava la VII Trobada de Penyes de Lleida Sud i de la Franja de Ponent. Aquest cop es va optar per la localitat de Seròs, ja que la seva penya barcelonista complia el desè aniversari.

Ambient festiu

Cent vuitanta-cinc persones van acudir a la cita, on va regnar, en tot moment, l’ambient festiu. En total, 27 penyes van ser representades en aquesta Trobada, que va començar amb un col·loqui d’una hora i mitja sobre l’actualitat del Barça. Un cop finalitzat el debat, es va fer un sopar a la sala annexa, on es van lliurar les plaques institucionals a cada penya participant.

Jordi Cardoner va manifestar que se sentia “molt ben acollit” pels lligams familiars que té en aquestes terres. Per tancar la VII Trobada de Penyes de Lleida Sud i de la Franja de Ponent, el vicepresident de l’Àrea Social va encoratjar totes les penyes assistents a seguir “fent barcelonisme”, i va demanar un minut de silenci per la mort de l'exjugador Lluís Aloy.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();