fcb.portal.reset.password

Jordi Cardoner i Casaus, amb Carles de Borja, President de la penya de L'Eliana

Jordi Cardoner i Casaus, vicepresident de l'Àrea Social, va poder comprovar que el moviment penyístic segueix creixent amb força en terres valencianes. El 8è Aplec de Penyes Barcelonistes de les comarques de València i la Marina Alta, organitzat per la Penya Barcelonista L'Eliana va comptar amb la participació d'unes 30 penyes de la zona. Cardoner, que va participar activament en un col.loqui sobre el món penyístic i el passat blaugrana a les grans finals europees, va destacar la bona salut de què gaudeix el moviment penyístic.

Gairebé 300 persones al dinar popular

El dinar commemoratiu del VIII Aplec de Penyes de les comarques de València i Marina Alta va congregar gairebé 300 aficionats blaugranes amb  el president de la penya amfitriona, Carles de Borja, al capdavant. L'alcalde de la població, Josep Maria Angel Batalla, tampoc hi va faltar, juntament amb Salvador Torres, delegat del Consell Consultiu de Penyes de la zona.

Jordi Cardoner va agrair la presència de tanta gent, cosa que era una prova fefaent que el moviment penyístic està molt viu en terres valencianes. També va fer especial menció per les penyes d'Euskadi, que celebraven un acte coincidint amb el partit contra l'Athletic Club, on hi van ser presents la majoria de les penyes basques i al qual en va excusar la seva presència per coincidir amb aquesta trobada. Cardoner va agrair la seva comprensió i la feina que estan duent a terme, cosa que va arrencar els aplaudiments dels presents.

La tarda va acabar de la millor manera possible: amb una cercavila, un concert musical i amb focs d'artifici que van clausurar una exitosa jornada penyística.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();