fcb.portal.reset.password

Foto: Miguel Ruiz

Per tancar les jornades de la Festa Barça, que, com sabeu, aquest any inclou la Trobada Mundial de Penyes i el Congrés de Penyes, se celebrarà l'emblemàtic Trofeu Joan Gamper Estrella Damm.

Així, les penyes ja podeu sol·licitar a partir d'avui mateix 4 invitacions per viure de ben a prop el partit entre el FC Barcelona i el Nàpols. Per fer les vostres sol·licituds ens haureu d'enviar un correu electrònic a penyes@fcbarcelona.cat indicant el nom de la vostra penya, el número de credencial i quantes invitacions sol·liciteu, així com un nom i número de telèfon de contacte. El període per sol·licitar les invitacions estarà obert fins al dia 16 d'agost.

Les invitacions les podreu recollir el diumenge dia 21 d'agost al mateix Palau de Congressos de Barcelona, quan us acrediteu per accedir al Congrés de Penyes.

A més, si necessiteu més entrades, les podeu comprar al web i imprimir-les directament a casa vostra.

Recordeu que per poder-vos acreditar i recollir les vostres invitacions caldrà que presenteu la credencial original de la penya i una autorització del president, en el cas que ell no pugui adquirir les entrades personalment.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();