fcb.portal.reset.password

T'acompanyem

Des del partit davant la R. Societat, l'Àrea Social del FC Barcelona ha engegat una nova iniciativa per tal de donar totes les facilitats d'assistència. El programa "T'acompanyem", amb la col·laboració de la Creu Roja, facilita l'arribada a la seva localitat a totes aquelles persones que tinguin algun tipus de limitació de mobilitat.

Els socis, penyistes o aficionats amb algun tipus de discapacitat, o bé amb alguna lesió temporal, o en període de convalescència, poden atensar-se a un dels quatre punts d'atenció situats al recinte del Camp Nou. Allà seran atesos per voluntaris de la Creu Roja amb formació específica, que els acompanyaran fins a la seva localitat. Un cop finalitzat el partit, també seran acompanyats fins un dels punts d'atenció. A més, també es posa a disposició l'acompanyament d'un grup reduït de socis des del seu domicili fins el Camp Nou en un vehicle de transport adaptat.

Quatre punts d'atenció al Camp Nou

El programa "T'acompanyem" posa a disposició dels socis, penyistes i aficionats quatre punts d'atenció a les instal·lacions del Camp Nou. N'hi haurà dos situats a l'Avinguda Joan XXIII, als accessos 1 i 9, un a l'accés 14, al carrer Arístides Maillol, i un últim a l'accés 19, a la Travessera de Les Corts.

Si algun penyista necessita fer ús d'aquest servei, podeu contactar amb el Departament de Penyes, on els atendrem per resoldre qualsevol dubte que pugui sorgir.

Prova pilot

El programa "T'acompanyem" es troba en fase de prova pilot. En aquests moments estarà disponible únicament per a partits de Lliga en cap de setmana. La intenció és que estigui disponible en cada partit que es disputa a l'Estadi.

Tornar a dalt