fcb.portal.reset.password

Recepció a l'Ajuntament de Cangas de Onís

Més de trenta penyes van reunir-se el divendres 30 de setembre a la població asturiana de Cangas de Onís, per celebrar la Trobada de Penyes d'Astúries. La Peña Barcelonista Don Pelayo d'aquesta població fou l'encarregada d'organitzar aquesta trobada, que enguany arribava a la setzena edició, amb motiu del seu cinquè aniversari.

La directiva i tresorera del FC Barcelona, Susana Monje, es va desplaçar a Astúries per representar el Club en aquest acte tan emblemàtic dos dies abans del partit dels de Guardiola a Gijón. A més, no hi van faltar personalitats amb un estret vincle amb zona i amb una gran relació amb el Barça, com són Sergi González, directiu de la Comissió Social i secretari del Patronat de la Fundació del FC Barcelona, els exjugadors Julio Alberto Moreno i Iván Iglesias, així com també el delegat del Consell Consultiu de Penyes per Astúries i Cantàbria, Matías Álvarez.

Visita al Santuari de Covadonga i Sopar

Els actes van començar amb una ofrena floral a la Verge de Covadonga, santuari de la qual es troba a uns vint minuts de Cangas de Onís. Ja a la Finca Villa María va començar el sopar de celebració de la XVI Trobada de Penyes d'Astúries i el V Aniversari de la Peña Barcelonista Don Pelayo. Un aperitiu amenitzat per un grup de gaiters va donar el tret de sortida a l'acte principal de l'esdeveniment, al qual hi van assistir uns 150 penyistes.

Un cop finalitzat el sopar, el president de la Peña Barcelonista Don Pelayo de Cangas de Onís, Emili Argente, i la directiva Susana Monje van obsequiar les penyes assistents amb un record. Durant els parlaments, els exjugadors Iván Iglesias i Julio Alberto Moreno van mostrar el seu agraïment per l'afecte rebut per part de les penyes asturianes. Per la seva part, Sergi González també es va afegir a dir unes paraules d'agraïment. Finalment, Susana Monje va animar tots els assistents a continuar donant suport als equips el FC Barcelona i amb la bona tasca que estan duent a terme les penyes d'Astúries.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();