fcb.portal.reset.password

Final de la Copa del Rei Athletic Club - FC Barcelona

El pròxim divendres, 30 de març, a les 10 hores, es posarà en marxa, a través de la secció de penyes del lloc web oficial del Club, el procés de sol·licitud de localitats per a la final de la Copa del Rei al Vicente Calderón de Madrid (25 de maig)

Aquest procés, que és exclusiu per a les penyes, romandrà obert durant 6 dies, fins el dimecres 4 d’abril, a les 19 hores.

Cal recordar que, durant aquest procés, les penyes hauran de fer la sol·licitud mitjançant un formulari en línia disponible, a partir d’aquest divendres, al lloc web del Club (www.fcbarcelona.cat), a la secció de penyes. Com és habitual, cada penya podrà fer una única petició de fins a quatre entrades, tot i no tractar-se de ser una assignació directa, sinó d’una petició a títol orientatiu.

La targeta bancària, imprescindible

Cal tenir present que la inscripció en aquest procés es considera una intenció en ferm de compra de l’entrada. Per tant, en el moment de fer la inscripció, es demanarà que s’introdueixin les dades d’una targeta bancària. Un cop assignades les entrades, no s’admetran anul·lacions. El preu de les entrades serà a partir dels 60 euros.

A més, caldrà introduir la clau, el número de credencial i nom de la penya, així com també les dades de contacte.

L’assignació, a partir del 10 d’abril

A partir del 10 d’abril, el Club efectuarà el repartiment d’entrades en funció de les sol·licituds rebudes. El Club contactarà amb les penyes via correu electrònic per informar tant de les entrades assignades com del procés de recollida.

El 85% de localitats, per a socis i penyes

Sobre una capacitat total del Vicente Calderón de 50000 localitats, cada club finalista disposarà de 20000 entrades, mentre que la resta estaran en mans de la Federació Espanyola de Futbol. El Club posa a disposició dels socis i penyistes el 85% de les entrades disponibles per a aquesta final (17000 entrades), es repartiran entre els socis (13600 entrades) i les penyes (3400 entrades). El 15% restant (3000 localitats) seran per compromisos esportius i institucionals del Club i per patrocinadors.

Feu click aquí per sol·licitar entrades.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();