fcb.portal.reset.password

Eliminatòria de Quarts de Final de la Copa del Rei

El quadre d'eliminatòries de la Copa del Rei va voler que FC Barcelona i Reial Madrid s'enfrontin a la competició del KO, en aquest cas per jugar-se el pas a semifinals. El partit d'anada es jugarà a Madrid, i el partit de tornada, al Camp Nou.

Partit d'anada

Des del divendres 13 de gener a les 10 h del matí fins al 15 de gener a les 19 h, estarà obert el procés de sol·licitud de les entrades per al partit d'anada de quarts de final de la Copa del Rei, que es disputarà al Santiago Bernabéu.

El procés és exclusiu per a penyes del Club, i caldrà fer-ho a través d'un formulari disponible a la secció de penyes al lloc web fent clic AQUÍ.

L'assignació, a partir del 16 de gener

A partir del 16 de gener s'efectuarà el repartiment d'entrades en funció de les sol·licituds rebudes i de manera consensuada amb el Consell Consultiu de Penyes.

El Club contactarà amb les penyes per mitjà del correu electrònic per informar tant de les entrades assignades com del procés de recollida.

D'acord amb les entrades assignades pel Reial Madrid, s'estima que es podrà disposar, com en altres ocasions, d'aproximadament 100 entrades destinades a les penyes. Per això, seguint el coeficient aprovat pel Consell Consultiu, i assignat a cadascuna de les 35 zones, es podran repartir, de manera consensuada amb els delegats, entre 2 i 4 entrades per zona. El preu de les entrades és de 40€.

Partit de tornada

Des del 13 de gener fins al dia 17 de gener es podran fer les sol·licituds d'entrades per al partit de tornada, que es jugarà al Camp Nou. Els preus de les entrades van de 87 a 218€, i caldrà fer la petició per mitjà de correu electrònic a reserva.penyes@fcbarcelona.cat, indicant les dades següents:

-          Nom i número de penya

-          Telèfon de contacte

-          Dades d'una targeta bancària

Un cop hagi finalitzat el termini de sol·licitud, el Club procedirà a efectuar el repartiment en funció de la disponibilitat de localitats i el nombre de peticions rebudes.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();