fcb.portal.reset.password

Rua d'estandards pels carrers d'O Grove.

Silvio Elías i Amador Bernabéu amb la Penya d'O Grove

La ciutat d’O Grove, a Pontevedra, va acollir aquest cap de setmana la 22a trobada de penyes gallegues, coneguda també com a Xuntanza. Silvio Elías, directiu de l’Àrea Econòmica i Estratègica, i Amador Bernabéu, delegat de relacions amb la UEFA del FC Barcelona, van acudir als actes que hi van haver durant aquest cap de setmana.

L’actualitat del Barça com a plat principal

Els actes van començar amb un col·loqui que tenia l’actualitat blaugrana com a paper principal. Elías i Bernabéu van participar activament en el debat sobre l’estat del Club, especialment en la seva vessant esportiva. Carlos Prol, president de la Peña Barcelonista O Grove, amfitriona de la trobada, i el delegat del Consell Consultiu per Galícia, Salvador Cerviño, també van participar-hi com a ponents.

Com a clausura del col·loqui, l’exjugador del primer equip Francisco José Carrasco, va presentar la seva biografia. La nit va finalitzar amb el sopar de gala, al qual van assistir unes cent persones.

O Grove s'aboca al Barça

El diumenge al matí van començar els actes centrals de la Xuntanza. Miguel Ángel Pérez, alcalde d’O Grove, va rebre la comitiva del Club a l’Ajuntament. Una benvinguda a la qual també hi van participar el president de la penya amfitriona i el delegat de zona del Consell Consultiu.

Sortint de l’Ajuntament, una desfilada d’estendards, en la qual hi van participar gairebé la totalitat de les penyes de Galícia, va tenyir de blaugrana la població de Pontevedra. Les penyes també van passejar el seu fervor pel Barça per les Rías Baixas, en un passeig en vaixell entre els clàssics vivers de marisc. El camí va portar fins al dinar de celebració, on més de 300 penyistes van gaudir d’un acte ja tradicional que té lloc cada mes de juny.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();