fcb.portal.reset.password

Inauguració de l'escut de la PA San Isidro

Inauguració de l'escut de la PB Castuera

Inauguració de l'escut de la PB Albalat de la Ribera

Inauguració de l'escut de la PB Bocairent

Inauguració de l'escut de la PB Fontalba d'Ulldemolins

Dissabte passat va ser un dia marcat per la gran activitat penyística en les hores prèvies al partit davant l'Sporting de Gijón. Un total de set penyes de diferents punts del territori espanyol van triar aquesta data per inaugurar el seu escut.

Els actes van començar a la porta 30, amb la Penya Fontalba d'Ulldemolins. Francesc Xavier Toldrà, president de la penya, i Xavier Ilincheta, directiu de la Comissió de Penyes, van descobrir el seu escut. La Peña Azulgrana San Isidro, d'Alacant, també va inaugurar la seva placa a la porta 32. El president Francisco Rodríguez, i Elvira Pou, directiva de la Comissió de Penyes, van fer els honors.

Es van inaugurar tres escuts a la Rampa Nord. La Penya Barcelonista Bocairent, per mitjà del seu president Albert Molina, va retirar la cortina juntament amb Dani Casanovas, directiu de la Comissió de Penyes. Casanovas també va inaugurar la placa d'una altra penya valenciana, la Penya Barcelonista Albalat de la Ribera, amb el seu president, Emili Bernal. Finalment, va ser el torn de la Peña Barcelonista Fuenmayor, en què el directiu de la Comissió de Penyes, Dani Sala, i el president de la penya, Rodrigo Fernández, van fer els honors.

Jordi Durà va ser l'encarregat de descobrir la placa de la Peña Barcelonista de Castuera, juntament amb el seu president, Juan Francisco Perea. La Penya Barcelonista de Perelló va tancar la vetllada, en què el seu president, Jordi Caballé, i la també directiva de la Comissió de Penyes Griselda Soteras, van deixar al descobert la placa de la penya tarragonina. Els actes van seguir després d'una treballada victòria contra l'Sporting de Gijón.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();