fcb.portal.reset.password

Manel Arroyo al Memorial Martín Martínez

La Peña Deportiva Barça de Andujar va celebrar el cap de setmana passat la segona edició del Memorial Martín Martínez.

Col·loqui amb els mitjans

Els actes van començar el divendres al migdia a la població de Torredonjimeno, on es va celebrar una recepció a l'ajuntament. Manel Arroyo va ser rebut per una representació del consistori encapçalada per la tinent d'alcalde de la població Encarnación Horno, i pel president de la Peña Barcelonista Tosiria, Emilio López.

Ja a la tarda, va tenir lloc un col·loqui que portava per títol "Els mitjans de comunicació en el futbol actual". La tertúlia comptava amb representants de diversos mitjans de comunicació, i també amb el delegat del Consell Consultiu de Penyes per Andalusia Centre, Tomás Martínez. Un sopar al Salones Venecia d'Andújar amb la junta directiva de la penya va tancar els actes de divendres.

Jornada d'emocions

Dissabte al matí es va celebrar una missa en honor a tots els amics desapareguts, i a l'associació ALES de nens que estan lluitant contra el càncer. Els dotze nens que van assistir a la missa van rebre un obsequi per part de Manel Arroyo, en nom del FC Barcelona.

Els actes van finalitzar amb un dinar de convivència a la Casa de Cofradías de Andújar, on es van reunir unes dues-centes persones. Es va tenir un record molt emotiu per Martín Martínez, molt estimat per tot el moviment penyístic, especialment per les penyes andaluses.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();