fcb.portal.reset.password

Sandro Rosell presideix les Noces d’Or de la PB Alfaro /FOTO: MIGUEL RUIZ

La Penya Barcelonista Alfaro ha viscut aquest diumenge un dels dies més importants de la seva distesa història, ja que ha celebrat el cinquantè aniversari de l’entitat. A l’acte, hi ha acudit el president del FC Barcelona, Sandro Rosell, que ha arribat a les 13 hores acompanyat per Jordi Cardoner, vicepresident de l’Àrea Social, i Pau Vilanova, directiu en cap de la Comissió Social.

Signatura al llibre d’honor

Tan sols arribar, la comitiva ha visitat la seu de la PB Alfaro i s’ha concentrat en una de les sales, que estava farcida de fotografies històriques. Posteriorment, han anat a l’Ajuntament d’Alfaro on els ha rebut la seva alcaldessa, Yolanda Preciado. Allà, Sandro Rosell i Jordi Cardoner han signat en el llibre d’honor de la localitat.

La següent visita del president ha estat a l’exposició de l’artista Fernando Serrano, que contenia tot tipus d’objectes (fotografies, cromos...) relacionats amb el Barça, des dels temps de Cruyff fins a l’actualitat. En el mateix recinte, i aprofitant l’avinentesa, la comitiva ha visitat una altra exposició sobre cigonyes blanques del món, una espècie que predomina a La Rioja.

El Barça i el bon vi

Després de totes les visites ha tingut lloc l’habitual dinar de celebració, al qual han assistit un total de 16 penyes barcelonistes de la zona i, aproximadament, unes 200 persones. Durant l’àpat, Sandro Rosell ha fet un discurs en què ha felicitat el Barça Regal pel títol de Lliga i ha expressat que, a La Rioja, s’hi ha sentit com a casa. El president també ha comparat el Club amb els vins d’aquesta regió, ja que considera que amb els anys ambdós guanyen. I és que el projecte de les Penyes encara segueix molt viu.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();