fcb.portal.reset.password

La comitiva blaugrana es desplaça fins a Castelló / FOTO: Miguel Ruiz - FCB

Signatura en el Llibre d'Honor / FOTO: Miguel Ruiz - FCB

Els actes de celebració del 50è aniversari de la Penya Barcelonista de Segorbe, que s’han celebrat conjuntament amb la 14a Trobada de Penyes de les Comarques de Castelló, han finalitzat amb la presència de Sandro Rosell, president del FC Barcelona. La jornada festiva també ha comptat amb la participació de Jordi Cardoner, vicepresident de l’Àrea Social, i Pau Vilanova, directiu en cap de la Comissió Social.

La comitiva oficial del Club ha arribat al migdia i ha esta rebuda directament a l’Ajuntament per l’alcalde de la localitat, Rafael Calvo. Allà han tingut lloc diversos parlaments, entre ells el del president Sandro Rosell, en el qual ha destacat els valors que transmeten les penyes valencianes del Barça. Posteriorment, els presents han gaudit del tir de 50 carcasses en commemoració dels 50 anys que compleix la Penya Blaugrana Segorbe.

Els focs artificials i la cercavila han acompanyat l’expedició barcelonista fins a la seu de la Penya, on el president ha signat en el Llibre d’Honor. Els actes han finalitzat amb un dinar al restaurant Idúbeda i allà s’ha produït l’intercanvi de regals entre les penyes assistents, el FC Barcelona i l’alcalde del municipi.

El president de la PB Segorbe, José Benedicto, i els representants del Consell Consultiu de Penyes de les Comarques de Castelló, Joaquim Grifol, i d’el Bages, el Berguedà i la Cerdanya, Ramon Burniol, han estat els amfitrions de la celebració barcelonista.

Divendres va ser el preludi perfecte

Abans de rebre la comitiva oficial del Club, la PB Segorbe encapçalada per José Benedicto va començar les celebracions aquest divendres. Primerament, l’exporter barcelonista Pere Valentí, ‘l’Avi del Barça’, Joan Casals, i els membres del CCP Joaquim Grifol i Ramon Burniol van repartir obsequis del FC Barcelona a una residència de discapacitats físics i a una escola de nens tutelats.

A continuació, es va fer un col·loqui sobre l’actualitat culer al Teatre Serrano de Sogorb. I, finalment, es va concloure el primer dia de celebracions amb un gran sopar popular a la plaça de l’Almudín.

50 anys de la primera penya a la Comunitat Valenciana

El president Sandro Rosell ha volgut elogiar la tasca de la PB Segorbe, ja que es tracta de la primera penya blaugrana que es va fundar a la Comunitat Valenciana. Per això, ha volgut fer un reconeixement a tots els presidents que han mantingut l’esperit culer a la capital de la comarca de l’Alt Palància.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();