fcb.portal.reset.password

Dinar previ al FCB - R. Madrid. Foto: FCB

Aquest migdia, el Restaurant Visual de Barcelona ha estat l’escenari d’un dinar molt especial. Representants de penyes madridistes i barcelonistes han compartit taula, com a mostra de bona sintonia entre aficions abans del Clàssic d’aquesta tarda.

L’Àrea Social d’ambdós clubs ha estat degudament representada. Per part blaugrana, ha estat Pau Vilanova, directiu en cap de la Comissió Social, qui ha encapçalat la delegació. Per part madridista, hi ha assistit José Luis Sánchez, director de l’Àrea Social del R. Madrid.

Ambdós clubs també han tingut la representació de diversos càrrecs de les coordinadores i federacions de les penyes madridistes establertes a Catalunya, i també hi ha anat el president de la federació de penyes de Madrid, Alejandro Lora. Per part barcelonista, hi han assistit diversos delegats del Consell Consultiu de Penyes, encapçalats pel seu portaveu, Antoni Guil, i Edmundo Bazo, delegat per Madrid.

En un clima distès, no hi ha faltat la sana rivalitat, en què cadascú ha donat el seu pronòstic per al partit d’aquesta tarda, amb les seves preferències. Tal com es va acordar en el plenari, el Club té la intenció de donar suport a aquest tipus d’actes organitzats per l'AFEPE.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();