fcb.portal.reset.password

Jordi Cardoner i Pau Vilanova amb la penya de Suècia i la de Polònia. Foto: FCB-Alex Caparrós

Es preveia un partit diferent, especial. L’últim matx a casa d’aquesta temporada. I un derbi amb l’al·licient de ser el del comiat de Pep Guardiola com a entrenador del primer equip, el més fructífer de tota la història del Club.

I així s’ho van prendre la Penya Barcelonista de Suècia i la Fan Club Barça Polska. Aquestes dues penyes sempre fan tot el possible per ser al Camp Nou el dia del derbi. I enguany no en va ser una excepció.

La tasca de les penyes estrangeres

El vicepresident del FC Barcelona, Jordi Cardoner i Casaus, i Pau Vilanova, directiu en cap de la Comissió Social, van rebre la cinquantena de penyistes que venien de Suècia, i els cent cinquanta que van viatjar des de Polònia a la Sala París. Cardoner va destacar la feina de les penyes des de tanta distància, amb la dificultat que això implica.

Carlos Borja, president de la Penya Barcelonista de Suècia, va agrair la rebuda per part del Club, la qual cosa fa visible la tasca de la penya. També fou el torn de Tomasz Lasota, president de la Fan Club Barça Polska, que, a més, va lliurar a Cardoner una placa per a Pep Guardiola en agraïment a la feina feta durant aquests anys al capdavant del primer equip.

Un cop finalitzats els parlaments, tots els assistents es van fer la foto de família. Els dos-cents penyistes van fer cap a l’Estadi per veure l’últim partit de la temporada a casa, amb els ulls posats a la final de la Copa del Rei del proper dia 25.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();