fcb.portal.reset.password

Presentació Cartell 5è Aniversari Penya Lombarda - Foto: A. Cebrian -Estudio Bay

Josep M. Barnils a la recepció amb les penyes estrangeres. Foto: A. Cebrian - Estudio Bay

Foto de família

Uns seixanta penyistes s’han reunit aquest migdia a l’hotel AC Milano de la capital lombarda. Amb motiu del desplaçament de Lliga de Campions a Milà, Josep M. Barnils, directiu de la Comissió Social i responsable de les penyes estrangeres, ha rebut una delegació de les penyes de fora de l’Estat.

Barnils ha agraït l’esforç a tots els presents, tenint en compte que molts tot just acabaven d’arribar a Milà. Un gran esforç que demostra el sentiment que tenen pels colors blau i grana, independentment dels origens, així com també el gran moment que viu el moviment penyístic.

Antonio Freire, delegat del Consell Consultiu de Penyes pel Món, tampoc ha faltat a la cita. Un refrigeri i la foto de família ha conclòs un acte senzill, però que referma la voluntat del Club d’atendre a totes les penyes, allà on vagi.

5è Aniversari de la Penya Lombarda

Aprofitant l’acte, la Penya Lombarda FC Barcelona ha presentat el cartell d’una de les activitats centrals del seu 5è Aniversari. Aquest mes d’abril es disputarà un torneig benèfic de futbol 7 a favor d’una associació de nens discapacitats.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();