fcb.portal.reset.password

Inauguració d'escut de la PB Martigny-Valais Romand

Inauguració d'escut de la PB La Selva del Camp

Inauguració d'escut de la PB Palau Solità i Plegamans

Inauguració d'escut de la PB Sant Just

Quatre penyes es van desplaçar fins al Camp Nou per veure com el seu escut quedava oficialment inaugurat. El Lateral va ser l’escenari d’aquest esdeveniment.

La Peña Barcelonista Martigny-Valais Romand, de Suïssa, va ser la primera a fer córrer la cortina blaugrana, a la porta 30 de l’Estadi. Jordi Durà, directiu de la Comissió de Penyes, va fer els honors, juntament amb el president de la penya, Yves Pointet. Uns 40 penyistes es van desplaçar des de Suïssa amb motiu d’aquest esdeveniment.

La segona, ja a la Rampa Nord del Lateral, va ser la Penya Barcelonista Sant Just, de Sant Adrià de Besòs. Daniel Casanovas, directiu de la Comissió de Penyes, i el president de la penya, Toni Hernández, van ser els encarregats de descobrir el seu emblema a la façana de l’Estadi.

La Penya Barcelonista de Palau Solità i Plegamans, encapçalada pel seu president, Vicenç Aixàs, també tenia el seu escut a la Rampa Nord. La directiva de la Comissió de Penyes Elvira Pou va fer els honors juntament amb el president.

L’última a inaugurar el seu escut fou una penya del Baix Camp. Uns 20 penyistes de la Penya Barcelonista la Selva del Camp es van desplaçar per veure com el seu president, Roman Taberna, descobria la placa juntament amb la directiva de la Comissió de Penyes Griselda Soteras.

Es va celebrar un bon entrant, per a la que seria una nit perfecta per acomiadar-se de Pep Guardiola. Un bon espectacle futbolístic i una ovació va ser la fórmula perfecta per dir “a reveure” a l’encara entrenador del primer equip.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();