fcb.portal.reset.password

Presentació del Cartell de la Trobada de Penyes Barcelonistes de Terres de l'Ebre

Presentació del Cartell de la Trobada de Penyes Barcelonistes del Bages, Berguedà i la Cerdanya

Presentació del Cartell de la Trobada de Penyes Barcelonistes de Tarragona Nord

Aquest final de temporada ha servit per presentar els cartells de tres trobades de zona. Terres de l’Ebre, Tarragona Nord i el Bages, Berguedà i la Cerdanya van presentar els seus respectius actes aglutinadors de penyes barcelonistes. Pau Vilanova, directiu en cap de la Comissió Social, va rebre els representants de cada una de les penyes.

El primer fou el del Bages, el Berguedà i la Cerdanya el 2 de maig durant la prèvia del Barça – Màlaga. La trobada, que se celebrarà el proper 27 de maig, l’organitza la Penya Blaugrana Santpedor, que també celebra les seves noces d’argent. Ramon Burniol, delegat del Consell Consultiu, i Antoni Valverde, president de la penya, van presentar el cartell juntament amb Valentí Guardiola, pare de Pep Guardiola.

En la prèvia del derbi davant l’Espanyol, Tarragona va ser la protagonista del vespre. La Penya Barcelonista de Tivenys estava representada pel seu president, Francesc Josep Pinyol. Aquesta penya celebra enguany el seu 25è Aniversari i acull la 14a Trobada de Penyes Barcelonistes del Baix Ebre, el Montsià i el Baix Maestrat, que se celebrarà el proper 2 de juny. Ramón Fibla, delegat del Consell Consultiu per les Terres de l’Ebre, tampoc va faltar a la cita.

El mateix dia, es presentava també l'11a Trobada de Penyes Barcelonistes de Tarragona Nord, que tindrà lloc el 10 de juny a Vallmoll. Francesc Serra, delegat del Consell Consultiu, va venir acompanyat de Pere Joan Cols, president de la Federació de Penyes Barcelonistes de Tarragona Nord, i Josep M. Porta, vicepresident de la Penya Barcelonista de Vallmoll.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();