fcb.portal.reset.password

Presentació de Cartell del IX Aplec de Penyes de València i la Marina Alta

Una gran activitat penyística va marcar la prèvia del partit de Lliga entre el FC Barcelona i l'Sporting de Gijón. A banda dels set escuts que es van inaugurar a la façana de l'Estadi, les oficines del Club també van acollir un acte molt representatiu.

Hi havia raons de sobres, ja que es presentava el cartell de l'Aplec de Penyes Barcelonistes de les Comarques de València i la Marina Alta, que enguany arriba a la novena edició. Aquest any, a més, la trobada té la particularitat té dues penyes organitzadores, la d'Ondara i la de Pedreguer. La gran mostra barcelonista a València tindrà lloc el 13 d'abril.

Pau Vilanova, directiu en cap de la Comissió Social del FC Barcelona, va rebre una delegació de les dues penyes organitzadores. Francisco Ballester, president de la Penya Barcelonista Pedreguer, i el seu homònim de la Penya Barcelonista d'Ondara, Miguel Gomis, van liderar les respectives expedicions.

Tampoc hi va faltar Salvador Torres, delegat del Consell Consultiu de Penyes per les Comarques de València. Fins a un total de tretze penyes de les Comarques de València van estar representades i van donar suport a l'acte.

Tornar a dalt