fcb.portal.reset.password

Jordi Cardoner i Casaus ha donat la benvinguda al Facebook i el Twitter de Penyes

Jordi Cardoner i Casaus visitant el Facebook i el Twitter de Penyes

Amb l'Any Nou ha arribat el moment de fer un nou pas endavant en la comunicació entre el FC Barcelona i les penyes. Com a continuació de les propostes de desenvolumpament de la comunicació del Projecte Penyes Segle XXI, i després de la nova plataforma web, que es va estrenar el 3 de novembre passat, el Club amplia la seva presència a la xarxa.

El Club i el Consell Consultiu de Penyes van aprovar en l'últim plenari, celebrat a principis del passat desembre, l'entrada del moviment a les xarxes socials. D'aquesta forma, es va acordar que una de les comissions temàtiques es centrés en les xarxes socials i les noves tecnologies.

A partir d'ara, les penyes ja teniu el vostre lloc a les xarxes socials. Facebook i Twitter serviran per recollir les opinions i inquietuds de les penyes del FC Barcelona, a més de ser un complement per facilitar tota la informació oficial del Club.

Si gaudiu de compte de Facebook, només cal que entreu aquí amb el vostre nom d'usuari i feu clic a "M'agrada". Pel que fa al Twitter, ja podeu seguir FCBPenyes fent clic aquí.

Esperem que aquestes dues noves plataformes siguin profitoses per a tots vosaltres, i siguin un complement de les últimes informacions del moviment penyístic. Esperem la vostra participació en aquests dos nous llocs de trobada per a tots els barcelonistes.

Us desitgem un feliç any 2012 ple d'èxits barcelonistes!

Jordi Cardoner, amb les noves tecnologies

Jordi Cardoner i Casaus, vicepresident de l'Àrea Social, us dóna la benvinguda al Facebook i el Twitter de Penyes. En declaracions a Barça TV, Cardoner ha afirmat que "es tracta d'apropar el penyista al Club i els penyistes entre ells". Els dos nous perfils busquen aconseguir una "comunicació bilateral", més enllà de proporcionar informació relacionada amb les penyes: "Volem que els socis penyistes ens enviïn els seus suggeriments i comentaris, que hi hagi una intercomunicació que ens serveixi per entendre quines són les necessitats del col·lectiu penyístic".

Líders a les xarxes socials

El FC Barcelona gaudeix de bona salut a les xarxes socials. Tant és així que compta amb un total de 24 milions de fans al Facebook i 5 milions de seguidors al Twitter. El Club també té una forta presència a Google +, amb més de 20.000 seguidors, i més de 50.000 seguidors a la xarxa social xinesa Tencent Weibo.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();