fcb.portal.reset.password

Pau Vilanova / Foto: Archivo-FCB

El directiu en cap de la Comissió Social del FC Barcelona, Pau Vilanova, ha valorat de forma positiva la rebuda per part dels aficionats del Facebook i el Twitter de les Penyes Blaugranes, després de la seva recent creació. "Hem tingut un inici molt esperançador ple de bones sensacions, tot i que encara és aviat per fer una valoració global d'on pensem arribar", ha reconegut Vilanova.

El directiu ha aprofundit en el nombre de seguidors que es va sumant a la nova iniciativa: "Tenim unes 500 incorporacions diàries, el que representa un èxit extraordinari que creix exponencialment dia a dia".

Per Vilanova "el món del barcelonisme està immers en les noves tecnologies, per la qual cosa és una gran oportunitat perquè les penyes i els aficionats puguin estar més a prop del club".

Finalment, el membre de la Comissió Social ha destacat el gran treball realitzat pels diferents grups implicats: "És un gran esforç de tot el moviment penyístic en què treballen tots junts en conjunt, de la mateixa manera que el propi departament de penyes està realitzant un treball titànic ".

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();