fcb.portal.reset.password

Pau Vilanova, Migueli, Carrasco, Manolo Flores y Santiago Duran

El 8 d'octubre, Pau Vilanova, directiu en cap de la Comissió Social, va arribar a l'Hotel Río de Badajoz, acompanyat l'exjugador i assessor de presidència Migueli, i l'exjugador de basquet Manolo Flores. Allà van ser rebuts pel president de la Gran Peña de Badajoz i delegat del Consell Consultiu de Penyes per Extremadura, Santiago Duran, Miguel Ángel Rodríguez, Regidor d'Esports de l'Ajuntament de Badajoz, i Antonio Pedrera, Director General d'Esports de la Junta, entre d'altres.

Es va commemorar la inauguració de l'exposició retrospectiva dedicada al FC Barcelona, on es podien trobar fins a 30 samarretes signades pels jugadors de tots els temps, corresponents a la col·lecció Jose Luis Vela. La Lliga i la Champions de la temporada passada també estaven exposades, així com també la Supercopa d'Espanya d'enguany.

Col·loqui i sopar amb les penyes

Tot seguit es va celebrar un col·loqui al qual també hi va participar l'exjugador Francisco José Carrasco. Un debat durant el qual es van discutir les possibles claus per construir un equip de futbol tan fructífer com el Barça d'avui en dia.

Ja a la nit, Pau Vilanova va presidir com a representant del FC Barcelona el sopar de celebració de la Trobada 2011 de Penyes Extremenyes del FC Barcelona. Més de 40 penyes de la zona van estar representades  en aquest acte.

Diumenge, dinar de gala

El diumenge al matí es van rebre les autoritats a la nova seu social de la Gran Peña de Badajoz del FC Barcelona. Amb la descoberta de la placa commemorativa, el nou local va quedar oficialment inaugurat.

Prèviament al dinar de gala, Pau Vilanova va mantenir una reunió amb les més de 60 penyes representades als actes. Allà, Pau Vilanova va exposar els projectes de futur pel que fa referència al moviment penyístic, i les penyes van tenir la oportunitat d'exposar els seus dubtes i inquietuds.

Un cop finalitzada la reunió, es va passar al tradicional dinar de gala que tancava els actes de la Trobada 2011 de Penyes Extremenyes del FC Barcelona.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();