fcb.portal.reset.password

Celebració del 53è Aniverari de la Penya Barcelonista Poble Nou. Foto: A. Pérez

Dissabte a la nit era una diada especial per a la Penya Barcelonista Poble Nou, una de les penyes pioneres de la Ciutat Comtal. Amb més de 300 socis, la penya celebrava el seu 53è aniversari. Pau Vilanova, directiu en cap de la Comissió Social, i Amador Bernabeu, delegat de relacions amb la UEFA, no es van perdre aquesta ocasió tan assenyalada.

A l'acte, al qual hi van assistir unes 80 persones, també hi eren tres il·lustres exjugadors del FC Barcelona. Marcos Alonso, Julio Alberto Moreno, i Pere Valentí Mora van representar dues generacions del primer equip de futbol.

Per la seva banda, el Consell Consultiu de Penyes també va estar representat. En aquest cas va ser Pere Razzauti, delegat per Barcelona Oriental, qui va gaudir de la festa donant suport a la penya.

La penya de Poblenou, presidida per Ricard Palau, continua creixent i fa Barça al seu barri des de fa més de mig segle. És una de les poques penyes de la capital catalana que organitza un autocar per a cada partit que es disputa al Camp Nou.

Una fita important

Tots els parlaments es van centrar en la importància d'arribar a aquesta xifra. Pau Vilanova, per la seva banda, va ressaltar la dificultat de mantenir una penya amb tanta activitat i tants socis durant tants anys. Durant els bons temps, i els no tan bons, la penya de Poblenou, amb les altres penyes cinquantenàries, han sabut gaudir dels triomfs i donar suport a l'equip quan més ho ha necessitat.

Amador Bernabeu, per la seva banda, va recalcar que les penyes també tenen l'ADN Barça, amb la gran sort que molts jugadors del primer equip també el tenen. Això dóna un plus que molt pocs equips poden tenir.

Pere Valentí Mora, Julio Alberto Moreno i Marcos Alonso també van tenir unes paraules d'agraïment. Les penyes sempre han estat al costat dels jugadors i així ho van remarcar els tres exjugadors en els seus parlaments respectius.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();