fcb.portal.reset.password

Campus

El proper 24 de juny comença la temporada dels Campus Penyes d’aquest any. La sèrie de campus comença a la ciutat valenciana d’Ontinyent, ciutat futbolística per excel·lència.

La jornada combinarà quatre hores d’entrenament amb diverses activitats lúdiques per tal que els esportistes puguin gaudir de la seva estada. Les instal·lacions esportives on es realitzen els entrenaments són impressionants, amb un camp de futbol 11 i un de futbol 7, ambdòs de gespa artificial d’última generació. A més, el complex també disposa de piscina, que els esportistes podran gaudir després d’una sessió d’entrenament.

Dieta aprovada per dietistes

Una part molt important de la vida de l’esportista és la dieta. Durant l’estada, pels inscrits en règim intern o extern, els àpats dels nens estaran supervisats per dietistes professionals, i se serviran al restaurant Cugol. Aquestes instal·lacions compten, a més, amb una sala polivalent amb capacitat per 500 persones, on es realitzaran tallers, xerrades i d’altres activitats després de dinar.

La residència

Els jugadors inscrits al campus en règim intern, s’allotjaran a l’escola La Concepción. Una “casa” amb piscina, jardí botànic i una important col·lecció de restes arqueològiques.

 

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();