fcb.portal.reset.password

Presentació del cartell de la trobada de penyes gallegues

Presentació de Cartell de la trobada de Terres de l'Ebre

El Camp Nou va acollir dues presentacions de cartell aquest dissabte. Amb el bon temps arriba l’època de les trobades de zona, i qualsevol partit a l’Estadi és bo per presentar-les en societat.

La Peña Barcelonista O'Grove organitza enguany la trobada de penyes gallegues que tindrà lloc a mitjans de juny. José Carlos Pról, president de la penya, n'encapçalava la delegació, i Salvador Cerviño, delegat del Consell Consultiu de Penyes per Galícia, hi va assistir en representació de les penyes de la zona.

Per la seva banda, la Penya Barcelonista dels Lligallos acull la Trobada de Penyes de les Terres de l’Ebre, el Montsià i el Baix Maestrat, que se celebrarà el 15 d’abril. El president de la penya, Joan Guart, i el delegat del Consell Consultiu per les Terres de l’Ebre, Ramon Fibla, van assistir-hi en representació de la zona.

Jordi Cardoner i Casaus, vicepresident de l’Àrea Social, va rebre les delegacions d’ambdues penyes, acompanyat de Jordi Durà i Xavier Ilincheta, directius de la Comissió de Penyes.

Tornar a dalt