fcb.portal.reset.password

Escut de la PB Torrebesses

Escut de la PB Mengibar

Escut de la PB Priorat de Poboleda

El dissabte passat, durant les hores prèvies al Barça-Llevant, es va establir un rècord de la temporada pel que fa a inauguracions d'escuts de penyes a l'Estadi. Nou penyes d'arreu van aprofitar el bon horari del partit, i el pont que s'aproxima per desplaçar-se a l'Estadi per gaudir d'una nova victòria dels de Guardiola.

Tal i com requeria la ocasió, una nombrosa representació de la Comissió de Penyes va oficialitzar la inauguració dels escuts. Xavier Ilincheta, Griselda Soteras, Jordi Durà i Elvira Pou van presidir els actes de descoberta de la placa.

Provinents de tot l'estat

Les penyes que es van desplaçar dissabte, venien d'arreu. Des d'Astúries van venir els penyistes de la Peña Barcelonista El Candil, presidida per Juan Carlos Antón, i de València la Penya Barcelonista d'Ondara, amb Miguel Gomis, el seu president. La delegació de la Peña El Barça de Mengibar, encapçalada pel seu president Joaquín Ramírez, es va desplaçar des de la província de Jaén.

Tres penyes catalanes també van aprofitar aquest partit per inaugurar el seu escut. La Penya Barcelonista del Priorat de Poboleda, presidida per Jerónimo Blanco, la Penya Barcelonista de Torrebesses, amb el seu president Joan Marc Joanet, i la Penya Blaugrana Som un Sentiment, de Lleida, amb el seu president Daniel Rovira van inaugurar la seva placa a la Rampa Nord i a les portes 105 i 104 respectivament.

Cal fer menció especial a les tres penyes manxegues que van portar unes cent persones a les seves inauguracions. La Peña Barcelonista de Almadén y Comarca va inaugurar el seu escut a la porta 72, amb Alfonso Mora encapçalant la representació. A la porta 104, la Peña Barcelonista Villal-Barça, de Cuenca, va veure com ja formaven part de la façana de l'Estadi, amb el seu president Jose Manuel Lozano. Per la seva banda, Jorge Monedero, president de la Peña Barcelonista de Motilla, va descobrir la seva placa a la porta 105, al Gol Nord de l'Estadi.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();