fcb.portal.reset.password

Pastís commemoratiu

Josep M. Barnils a la celebració de la Penya Blaugrana London of Great Britain

Aquest dimarts al vespre, la penya de Londres va fer que la capital anglesa fos una mica més blaugrana. Amb motiu del desplaçament del primer equip per jugar l’anada de les semifinals de Champions davant del Chelsea, el culers residents a la ciutat del Tàmesi van celebrar un sopar barcelonista.

Josep M. Barnils, directiu de la Comissió Social i responsable de les penyes a l’estranger, va representar el FC Barcelona en aquest acte. Unes 70 persones es van desplaçar al Bar&Co, la seu de la penya, un vaixell a les aigües del riu, per fer Barça allà on l’any passat els de Guardiola es van coronar com a campions d’Europa.

Eduard Mañas, nou president de la penya, va acollir amb satisfacció la delegació del FC Barcelona, i la representació de les diverses penyes que havien viatjat al Regne Unit el dia abans del partit. Ara, el crit blaugrana segueix amb la concentració barcelonista aquest dimecres al migdia a Trafalgar Square, on també hi serà Josep M. Barnils, i Pau Vilanova, directiu en cap de la Comissió Social, i finalment amb el partit a Stamford Bridge.

Tornar a dalt